AKAAN TEATTERIT RY

Akaan Teatterit ry edistää toiminnallaan Akaan alueella toimivien harrastajateattereiden toimintaa.Toimimme mm. edistäen teattereiden yhteismarkkinointia, tiedottamista sekä muuta PR-toimintaa.Toimimme yhteistyössä myös näyttelijävaihdon, lavastus- ja puvustuslainauksien sekä tilojen monipuolisen käytön saralla. Tämän lisäksi Akaan Teatterit ry. järjestää teatterialan koulutusta alueen harrastajille. Osa koulutuksista on vain jäsenteattereiden harrastajille ja osa taas koko seutukunnan harrastajille.

Tule mukaan! Teatteriharrastuksessa ihminen pääsee kosketuksiin sekä fyysisen että psyykkisen kehonsa kanssa. Terve sielu terveessä ruumissa on antiikkinen sanonta, joka pätee edelleen. Teatteriharrastuksen merkitys näkyy itsetuntemuksena: omien tunteiden ja kehon ymmärtämisenä. Sitä kautta se avaa henkisiä lukkoja ja antaa onnistumisen kokemuksia.Teatteriharrastus antaa siis hyvät eväät ihmisten henkiselle ja ruumiilliselle hyvinvoinnille. Teatteriharrastus tarjoaa varmaan jokaiselle jotakin. Kun tulet mukaan toimintaan, sinun ei tarvitse ampaista näyttämölle - jos et halua - vaan paljon muutakin tekemistä löytyy! Katso lisää teatteriden kotisivuilta!

Akaan teatterit ry 2020-2021
Akaan Teatterit ry:n hallitus koostuu jäsenteatteriden valitsemista jäsenistä. Vuonna 2020 ja 2021 puheenjohtajuus on Viialan Työväennäyttämöllä. Akaan teattereiden puheenjohtajana tällä kaudella toimii Arto Mantela (arto@viialanteatteri.fi)